Divulgación
  • Càncer

El càncer de tu a tu

El càncer de tu a tu és una jornada de divulgació de la recerca i la tasca assistencial en càncer adreçada als pacients, a les associacions d’afectats i al públic en general. Aquesta sessió, a més, donarà el tret de sortida d’un simposi internacional que vol compartir i difondre la tasca d’excel·lència d’un dels programes de recerca en càncer de l’IDIBELL, el programa Oncobell, que coordina el Dr. Ramon Salazar, cap de Servei d'Oncologia Mèdica de l’ICO i investigador de l'IDIBELL.

 

Aquesta jornada oberta i participativa tindrà lloc el dia 19 de setembre a les 18h a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet. L'acte, que serà moderat pel comunicador científic Daniel Arbós, reunirà quatre taules rodones (Viure el càncer, compartir-lo; Apropa’t, acompanya; Implica’t, mobilitza’t; Actua, col·labora) ens les quals hi intervindran, entre d'altres, representants d'associacions i federacions (AECC, GEPAC, FECEC, Alba Pérez, Viladecans contra el càncer, AFALynch, DACMA) de l'Institut Català d'Oncologia, de Pallapupas, i també diversos pacients i familiars d'afectats.

 

El càncer de tu a tu està organitzat per la Unitat de Comunicació i Cultura Científica de l'IDIBELL, el programa de recerca Oncobell i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, i forma part del cicle “Recerca i Salut, som a prop teu”. En són col·laboradors el Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el cicle Pessics de Ciència, Música en Vena i Agrofresc.