Èxit de la jornada formativa en oportunitats H2020

20170922_OTRI_H2020_1

El passat 21 de setembre va tenir lloc a la sala Pau Viladiu de l’Hospital Duran i Reynals la jornada informativa “Oportunitats en H2020 SC1 2018-20

”, organitzada de forma conjunta per l’Oficina de Suport a la Recerca IDIBELL i la Unitat de Gestió de la Recerca ICO en motiu de la imminent obertura de convocatòries del Programa de Treball del Repte Social 1 H2020 per als anys 2018 a 2020, prevista per desembre.

La sessió, que va reunir una vuitantena d’assistents,

tenia per objetiu explicar les temàtiques previstes a finançar, instruments de finançament, i compartir experiències amb beneficiaris y avaluadors experimentats en l’àmbit de la salut.

En aquest sentit, les intervencions de Juan Riese, Punt Nacional de Contacte del Repte Social 1, i de Gonzalo Arévalo, Punt Nacional de Contacte per assumptes legals i financers, van ser de caràcter eminentment pràctic.

La jornada va tancar-se amb una taula rodona amb gran participació per part dels assistents

que va comptar amb la presencia d’Izabel Alfany, de LEITAT Health, que va compartir la seva experiència com a Avaluadora de projectes H2020, i el Dr. Felipe García, del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital

Clínic/IDIBAPS, que ha coordinat projectes FP7 i H2020.

Scroll to Top