La UE dona suport econòmic a quatre investigadors IDIBELL a través de la beca Marie Sklodowska-Curie

individual-fellowships

Èxit de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) en la convocatòria d’ajuts individuals Marie Skłodowska-Curie (MSCA-IF), atorgades per la Comissió Europea el passat dilluns 29. De les 17 propostes presentades pel centre, la Comissió ha adjudicat 4 beques – valorades en 640.000 euros en total- a investigadors postdoctorals, una fita històrica (taxa d’èxit del 23,5%) que s’ha aconseguit en l’edició que més propostes ha rebut fins ara, 9.089.

 

Els investigadors postdoctorals IDIBELL distingits per la Comissió Europea són:

  • La Dra. Caroline Mauvezin, del grup de Càncer i Metabolisme (Oncobell) – Supervisor: Dr. Albert Tauler
  • El Dr. Robert Carreras, del grup de Càncer Colorrectal (Oncobell) – Supervisor: Dr. Víctor Moreno
  • La Dra. Hellen Kelly, del grup de recerca en Epidemiologia del Càncer – Supervisora Dra. Sílvia de San José (Cancer Epidemiology)
  • La Dra. Lourdes Farré, del grup de quimioteràpia i xenografts ortotòpics (Oncobell) – Supervisor: Dr. Alberto Villanueva

 

La nota mitja dels 4 guanyadors en l’avaluació ha estat de 94,60 sobre 100.

 

Les beques Marie-Curie, una història plena d’èxits

 

Des de 1994, la Unió Europea ha donat suport al treball de 110.000 investigadors de diferents disciplines a través del programa Marie Skłodowska-Curie Actions. En aquesta edició, que ha rebut 9.089 propostes, s’han seleccionat a 1.348 investigadors amb projectes dedicats a polítiques anticorrupció, les conseqüències de l’escalfament global, els supercomputadors, recerca de nous mètodes per combatre els virus i molts d’altres.

El finançament, que forma part del programa Horitzó 2020 de la UE per a la recerca i la innovació, té un valor total de 248,7 milions d’euros – un augment de 30 milions d’euros en comparació amb la convocatòria anterior –  i té per objectiu d’impulsar les carreres dels investigadors becats i fer que els seus projectes tinguin un impacte positiu en la nostra societat i economia.

 
Scroll to Top