logo IDIBELL
Català  |   Castellano  |   English
Cerca
L'InstitutRecercaActualitatPlataformesUneix-te a nosaltresEines
 

Notícies

boto imprimir
Data: 18/02/2016

Xavier Bosch, Ombudsman de l’IDIBELL


El passat 14 d’octubre de 2015, el Dr. Francesc Xavier Bosch va ser presentat i acceptat pel Comitè Científic Intern de l’IDIBELL com a Ombudsman de la institució. El Dr. Bosch, doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat responsable del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), cap del Grup de Recerca d’Infeccions i Càncer de l’IDIBELL i recentment ha estat investit Doctor Honoris Causa per la Universitat de Barcelona. Com a experimentat i guardonat científic, és una persona independent, degudament qualificada i de gran integritat personal, requisits indispensables per desenvolupar la tasca d’Ombudsman. Actualment, el seu contacte ja és a disposició del campus de forma oberta.

 

El treball de l’Ombudsman és el d’actuar com a persona mediadora entre investigadors per conflictes científics, assegurar la integritat en la recerca de la institució i actuar com a assessor confidencial en dubtes relacionats amb la gestió de la ciència i de carrera professional. La seva posició garanteix principalment la independència respecte altres òrgans institucionals, la confidencialitat de les seves actuacions, l'experiència contrastada en el món científic i la seva gestió.

 

En cas de dubtes o de conflictes potencials, s’aconsella mantenir prèviament consultes informals amb l’Ombudsman. Aquest procediment es recomana especialment abans de procedir a qualsevol tipus de comunicació formal. En tot cas, l’Ombudsman i els seus col·laboradors estan obligats a respectar l’anonimat i la confidencialitat en el tractament de les dades personals i de qualsevol altra informació rebuda.

 

Per contactar amb l’Oficina de l’Ombudsman de l’IDIBELL els investigadors de la institució poden adreçar-se a: ombudsman@idibell.cat

Share/Bookmark
 
© 2017 Institut d'Investigació Biomèdica de BellvitgeResultats per pàginaData inicial
Seleccionar data
TitolData final
Seleccionar data
Buscar


La vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

AcceptarLa vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

Acceptar


Cancel·lar

Les contrasenyes no coincideixen
La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caracters
La nova contrasenya no pot contenir caràcters especials
Registre d'usuari

Nom
1r Cognom
2n Cognom
Correu electrònic
Usuari
Contrasenya
Idioma


Acceptar


Cancel·lar
Encara no heu confirmat l'asistencia al curs de programacio en R programat pel dia 29-30 de juny i 6-7 de juliol, la data limit per fer la confirmació es el dia 09/06/2017

Voleu confirmar l'asistencia ara?

No
Falta informació referent a les vostres dades personals i de contacte, necessària per mantenir les bases de dades de l’IDIBELL.

Desitgeu omplir el formulari ara?

No

Si su plau, recordeu introduir la previsió de vacances a l’aplicatiu

Acceptar

Cancel·lar