logo IDIBELL
Català  |   Castellano  |   English
Cerca
L'InstitutRecercaActualitatPlataformesUneix-te a nosaltresEines
 

Notícies

boto imprimir
Data: 30/12/2016

Gabriel Capellá assumeix la direcció de l’IDIBELL


El Patronat de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), reunit el 29 de Desembre, ha aprovat el nomenament del Dr. Capellá com a nou Director General de l’IDIBELL. Aquesta decisió tanca el procés de selecció iniciat a juliol del 2016 després de la marxa de l’anterior Director de l’IDIBELL, el Dr. Jaume Reventós.

 

El Dr. Capellá es va formar és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va treballar com a investigador postdoctoral al California Institute of Biological Research de La Jolla (California, EUA) i posteriorment con a investigador a l'Hospital de Sant Pau. També ha estat professor visitant a la Universitat de Michigan. En l'àmbit assistencial, va exercir com a cirurgià a l'Hospital de Sant Jaume de Calella fins l'any 2001. En l'actualitat és el cap del Programa de Càncer Hereditari de l'ICO i també el cap de grup de Càncer Hereditari de l'IDIBELL. La seva recerca s'ha orientat al diagnòstic molecular del càncer, especialment en càncer gastrointestinal hereditari i també esporàdic, on ha estat pioner en la incorporació i validació de noves tecnologies en la rutina clínica. També ha treballat en el desenvolupament de models avançats d'implantació de tumors humans en ratolins inmunodeprimits. És co-fundador de la spin-off VCN Biosciences que té com objectiu el disseny de noves teràpies contra el càncer basades en el disseny d'adenovirus oncolítics.

 

En l'àmbit de gestió, el Dr. Capellá va ser Director de Recerca de l'ICO i va encapçalar la Direcció Científica de l’IDIBELL en el període 2008-2012. El 2013 s'incorporà al Departament de Salut on va ser Subdirector de Recerca i Innovació, tasca que va compaginar amb les seves responsabilitats a ICO i IDIBELL, fins al passat mes de juliol

quan va assumir la direcció de l’IDIBELL de forma provisional, càrrec que es confirma definitivament per decisió del Patronat.

foto El Dr. Gabriel Capellá
El Dr. Gabriel Capellá

Share/Bookmark
 
© 2018 Institut d'Investigació Biomèdica de BellvitgeResultats per pàginaData inicial
Seleccionar data
TitolData final
Seleccionar data
Buscar


La vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

AcceptarLa vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

Acceptar


Cancel·lar

Les contrasenyes no coincideixen
La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caracters
La nova contrasenya no pot contenir caràcters especials
Registre d'usuari

Nom
1r Cognom
2n Cognom
Correu electrònic
Usuari
Contrasenya
Idioma


Acceptar


Cancel·lar
Encara no heu confirmat l'asistencia al curs de programacio en R programat pel dia 29-30 de juny i 6-7 de juliol, la data limit per fer la confirmació es el dia 09/06/2017

Voleu confirmar l'asistencia ara?

No
Falta informació referent a les vostres dades personals i de contacte, necessària per mantenir les bases de dades de l’IDIBELL.

Desitgeu omplir el formulari ara?

No

Si su plau, recordeu introduir la previsió de vacances a l’aplicatiu

Acceptar

Cancel·lar