logo IDIBELL
Català  |   Castellano  |   English
Cerca
L'InstitutRecercaActualitatPlataformesUneix-te a nosaltresEines
 

Notícies

boto imprimir
Data: 22/02/2017

L’IDIBELL i el Consorci Sanitari Integral inicien el procés d’integració en recerca


Ahir dimarts 21 de febrer, la Direcció de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Consorci Sanitari Integral (CSI) van presentar el conveni que marca l’inici i regula la primera fase del procés de col·laboració entre ambdues entitats. L’objectiu final d’aquest procés és establir el marc de relacions per a la integració de la recerca del CSI a l’IDIBELL, fita que s’espera assolir en els propers anys i per a la qual s’han definit tres fases. El procés en la seva totalitat està avalat pel Patronat de l’IDIBELL i el Consell Rector del CSI i respon a la responsabilitat de l’IDIBELL d’aplegar la recerca que es desenvolupa en el territori.

 

Amb la signatura d’aquest conveni s’acorda iniciar la primera fase, l’objecte de la qual es correspon a la gestió de la recerca que es duu a terme actualment en el CSI. Durant aquesta fase està prevista la creació d’una comissió de seguiment que treballarà per fer possible la implementació dels acords establerts, la incorporació dels centres pertanyents al CSI a l’àmbit d’actuació del Comitè Ètic d’Investigació (CEIC/CEIm) de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la delegació de la gestió dels nous assaigs clínics i projectes de recerca biomèdica del CSI a l’IDIBELL i finalment la participació en  comitès interns de l’IDIBELL.

 

S’estima que aquesta primera fase de col·laboració tindrà una durada d’un any aproximadament. A partir d’aquí, i en funció dels resultats assolits, s’executarà la segona fase del procés, basada en el coneixement entre investigadors del CSI i de l’IDIBELL per tal d’arribar a assolir la fase 3, corresponent a l’adscripció dels investigadors del CSI com a investigadors IDIBELL.

 

El Consorci Sanitari Integral és una entitat jurídica pública de la Generalitat de Catalunya, participada majoritàriament pel CatSalut i en la qual també en són entitats consorciades l’Ajuntament de Sant Joan Despí, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català de la Salut i la Creu Roja. Actualment gestiona diferents centres i serveis a les seves àrees d’influència: l’Hospitalet de Llobregat Nord, el Baix Llobregat Centre i Fontsanta i l’Àrea de Salut Integral Barcelona Dreta.

foto Consorci Sanitari Integral
Consorci Sanitari Integral

Share/Bookmark
 
© 2017 Institut d'Investigació Biomèdica de BellvitgeResultats per pàginaData inicial
Seleccionar data
TitolData final
Seleccionar data
Buscar


La vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

AcceptarLa vostra contrasenya està a punt de caducar. Si us plau, escriviu una nova contrasenya per seguir navegant

Recordeu que aquesta contrasenya us serveix per accedir a totes les aplicacions web de l’IDIBELL

Nova contrasenya:
Confirmar nova contrasenya:

Acceptar


Cancel·lar

Les contrasenyes no coincideixen
La contrasenya ha de tenir com a mínim 6 caracters
La nova contrasenya no pot contenir caràcters especials
Registre d'usuari

Nom
1r Cognom
2n Cognom
Correu electrònic
Usuari
Contrasenya
Idioma


Acceptar


Cancel·lar
Encara no heu confirmat l'asistencia al curs de programacio en R programat pel dia 29-30 de juny i 6-7 de juliol, la data limit per fer la confirmació es el dia 09/06/2017

Voleu confirmar l'asistencia ara?

No
Falta informació referent a les vostres dades personals i de contacte, necessària per mantenir les bases de dades de l’IDIBELL.

Desitgeu omplir el formulari ara?

No

Si su plau, recordeu introduir la previsió de vacances a l’aplicatiu

Acceptar

Cancel·lar